Ons atelier staat aan het Omlooppad 2a (naast Vrije School De Ridderslag). Het is licht en ruim van opzet en voorzien van een uitstekende verlichting.

Ons cursusaanbod 2016

Cees Vegh

Schildert het Nederlandse landschap. De polders, dijken, de zee, de kust, de wadden zijn de stille, tijdloze krachtbron waaruit de schilderijen ontstaan.

Voor meer info over Cees als schilder bezoekt u zijn website eens: ceesvegh.nl/

Inschrijven of meer informatie over een van zijn workshops of cursus krijgt u door een mailtje te sturen naar: ceesvegh@gmail.com

Cursus landschappen schilderen


In de cursus kijken we naar het werk van een aantal (Hollandse) meesters die de landschapsschilderkunst op de kaart hebben gezet. En we gaan er zelf mee aan de slag. We schilderen wolkenluchten, het strand, de polders, koeien, maar schenken ook aandacht aan meer abstracte waarden als atmosfeer, perspectief, kleurgebruik, lijnvoering en vlakverdeling.

De eerste lessen doen we klassikaal. Daarna is er veel vrijheid om zelf met suggesties en onderwerpen te komen. Het ontwikkelen van je eigen creativiteit is een leerdoel. De cursus is bedoeld voor beginnende en meer gevorderde schilders.

 
Start op donderdagavond 7 september. De cursus telt vijftien lessen en kost € 230,00. Koffie en thee gratis.
 
Bekijk en/of download flyer cursus_seizoen17_18 - Cees Vegh pdf

Tip: Geef  een workshop/cursus kado!

Ons atelier staat aan het Omlooppad 2a (naast Vrije School De Ridderslag). Het is licht en ruim van opzet en voorzien van een uitstekende verlichting.

Eigen kunst is Goud waard