Dieren schilderen voor de Dierenambulance.

Voor hun jaarlijkse expositie in de Agnietenkapel van 15 tot 17 oktober a.s. hebben de leden naast hun recente werk ook prachtige dierenschilderijtjes gemaakt voor het goede doel, onder het motto: ''GouwePalet laat dieren dansen voor de dierenambulance''. Bezoekers kunnen lootjes kopen en maken kans een schilderij te winnen. De opbrengst van de verkoop is voor de Dierenambulance Gouda.

Tijdens een schilderworkshop op 4 oktober, werelddierendag, willen we als vereniging ook aandacht besteden aan dit goede doel. Volwassen en kinderen kunnen onder leiding van kunstenaar Gerard Rietbergen zelf aan de slag met dieren tekenen en schilderen, op papier of een echt schildersdoek. De workshop is gratis, maar we vragen een vrijwillige bijdrage voor de schilderdoeken, waarvan de opbrengst naar de dierenambulance gaat. Bovendien kunnen de meest fraaie doeken geëxposeerd worden in de Agnietenkapel op 15-17 oktober en voor de verloting worden geschonken. De workshop is tevens onderdeel van de geluksroute, die dezelfde dag in Gouda wordt gehouden. Meer informatie  www.geluksroute.nu/editie/gouda.

Ervaar hoe blij je wordt van schilderen en met deze activiteit ook weer een ander gelukkig kunt maken, in dit geval de Dierenambulance Gouda. Er zijn 2 sessies waarvoor je kunt inschrijven:

12.00 -17.00 uur en 15.00 -17.00 uur.

Maximum 15 deelnemers per sessie. 

Aanmelden: bij Gerard Rietbergen via gwrietbergen@gmail.com met vermelding van aantal volwassenen/ aantal kinderen en tijdstip.