Cursus donderdagavond

 

Het nieuwe serie van 5 lessen van Petra van der Made start op donderdagavond  18 april. Iedereen wordt door Petra individueel begeleid.
Er wordt wel een gezamelijke thema/techniek of opdracht aangereikt, waaraan men kan meedoen, maar dat hoeft niet.

Voor de lessen geldt dat de persoonlijke creatieve ontwikkeling en het onder de knie krijgen van de schildertechnieken centraal staat. Dit kan zijn acryl, olie, aquarel of gemende technieken. Je werkt aan een eigen onderwerp afhankelijk van jouw behoefte. Ook als je persoonlijke ondersteuning nodig hebt kan dat. De lessen hebben als uitgangspunt de zoektocht naar je eigen mogelijkheden en de dingen die tekenen en schilderen kunnen bieden en zijn bedoeld voor diegene die graag tekenen en schilderen, maar die nog wat ondersteuning willen.

De lessen worden aangeboden per cursusblok van 5 lessen en kost 140. Deelnemers ontvangen voor aanvang van de eerste les een meer inhoudelijke toelichting op de lessen. Je kunt ook je persoonlijke voorkeuren doorgeven, zodat Petra daarmee rekening houdt.
Meer info via: kunst@petravandermade-art.nl
 
Lesvoorwaarden:
Het lesgeld dient 2 weken voor aanvang van de eerste les betaal te worden. Na betaling is je plaats definitief gereserveerd. Bij afwezigheid is het alleen mogelijk de les in te halen op een ander lesmomet in Alpen aan de Rijn, mits er plek is. Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk. Lessen die niet in het lesblok worden ingehaald, komen te vervallen na beeindiging van het lesblok. Bij betaling van het lesgeld ga je automatische akkoord met deze lesvoorwaarden.

Praktische info

Data: komende serie (5 lessen) start 29 februari 2024

Kosten: 196,- per blok van 7 lessen (5 lesssen 140,-)

Docent: Petra van der Made

 

Aanmelden