Al vanaf haar jeugd was kunst een avontuur voor Sehri. In de loop van haar studie kwam zij in contact met de theaterkunst. Haar dromen van avontuur volgend arriveerde zij in Frankrijk en volgde daar een theateropleiding waarna zij naar Nederland verhuisde. Het eerste jaar in Nederland heeft ze geacteerd en lesgegeven. Na een tijdje vond ze geen voldoening meer in haar werk en zocht naar nieuwe uitdagingen.

Deze zoektocht bracht haar terug bij haar jeugdliefde, de schilderkunst. In het begin schilderde ze wat haar hart haar ingaf en bracht ze vele uren door voor het doek om haar ideeën gestalte te geven. Later in haar carrière nam ze les van Ruud Verkerk, Rolina van Vliet en Gerard Rietbergen en studeerde zij aan de kunstacademie. Sehri verwoordt haar werk als volgt: “Mijn werk houdt voor mij in dat ik mijn opgedane indrukken uit het verleden en heden verweef met mijn ideeën, dromen en fantasieën. Op mijn doeken kan ik ze tot uitdrukking brengen”.

Voor Sehri blijft schilderen een zoektocht naar de essentie van het leven. Haar voorkeur en gevoel voor kleuren is onmiskenbaar aanwezig. In haar werk vind je de kleurrijke mediterrane tinten terug. Sehri woont in Gouda en heeft deelgenomen aan diverse exposities. Sinds 2005 is zij lid van het GouwePalet.